Πρωτόκολλο SSL

Για την ενίσχυση της ασφάλειας έχει εγκατασταθεί SSL certificate, που διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων του Χρήστη κατά την πλοήγηση του στην ιστοσελίδα. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου μεταξύ της σελίδας του TopWear.gr και του χρήστη μεταφέρονται σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 256-bit encryption).

Ασφάλεια Πληρωμών

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του TopWear.gr με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες που φέρουν λογότυπο VISA, Visa Electron, American Express, Maestro ή MasterCard, μέσω του Viva Wallet. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής γίνεται μέσω προώθησης στο ασφαλές περιβάλλον της VIVA Payments και δεν αποθηκεύονται πουθενά.

Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments. Η Viva Services έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit.  Η πρόσβαση στα συστήματα της Viva Payments ελέγχεται από τελευταίας τεχνολογίας firewalls και συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems).

Επαλήθευση χρήστη

Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση του Χρήστη είναι το Όνομα Χρήστη (Username) και ο Κωδικός Ασφαλείας (Password). Για λόγους ασφάλειας, τα εν λόγω στοιχεία κρυπτογραφούνται κατά την μεταφορά προς την ιστοσελίδα και κατά την αποθήκευση στον εξυπηρετητή (server). Η Επιχείρηση δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον Κωδικό Ασφαλείας του Χρήστη, ενώ υπάρχει μόνο η δυνατότητα να τον επανατοποθετήσει (reset). Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής τού εν λόγω κωδικού, ο Χρήστης θα πρέπει να ειδοποιήσει αμέσως την Επιχείρηση, αλλιώς η τελευταία δεν ευθύνεται για τη χρήση του Κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ανεξαρτήτως της υπαιτιότητας ή μη του Χρήστη, για τη διαρροή ή απώλεια του κωδικού ή για την μη έγκαιρη ειδοποίηση της Επιχείρησης Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Η Επιχείρηση δηλώνει ότι δεν ευθύνεται για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης ή ζημίας προκύψει από την μη τήρηση των προσήκοντων κανόνων ασφαλείας εκ μέρους του Χρήστη και για το λόγο αυτό ο εκάστοτε Χρήστης οφείλει να προβαίνει μετά στην ολοκλήρωση της οποίας επικοινωνίας μέσω του λογαριασμού του σε ασφαλή έξοδο από το λογαριασμό (αποσύνδεση) και να διαφυλάττει τη μυστικότητα των στοιχειών του λογαριασμού του σε οποιοδήποτε τρίτο .