Προϋποθέσεις

Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείς να επιστρέψεις το προϊόν, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον το προϊόν είναι στην κατάσταση που το παρέλαβες (δεν έχει χρησιμοποιηθεί, πλυθεί, ή έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες και τα καρτελάκια του).

Απαραίτητο είναι επίσης να συμπεριληφθούν στην επιστροφή όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας, όπως τυχόν αποσπόμενα μέρη του προϊόντος, και συνοδευτικά έγγραφα, όπως τιμολόγια πώλησης ή αποδείξεις λιανικής.

Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της επιστροφής είναι στην μεριά του αποστολέα, η οποία περιλαμβάνει απώλεια ή ζημιά του αντικειμένου.

Λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν

Εάν το προϊόν που παρέλαβες δεν είναι αυτό που παρήγγειλες, υπάρχει κάποιο ελάττωμα που δεν το έχουμε εντοπίσει, ή το μέγεθος δεν είναι το επιθυμητό, επικοινωνείς μαζί μας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της μεταφοράς του προϊόντος προς το κατάστημα και μόλις το παραλάβουμε ξεκινάμε την αντικατάσταση του και την αποστολή προς εσένα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρυνόμαστε με τα μεταφορικά επιστροφής καθώς και με τα μεταφορικά αποστολής του νέου προϊόντος.

Αλλαγή Προϊόντος

Εάν επιθυμείς να αλλάξεις το προϊόν που παρέλαβες με ένα άλλο προϊόν από το κατάστημα μας, επικοινωνείς μαζί μας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της μεταφοράς και αφού παραλάβουμε το προϊόν και επιβεβαιώσουμε ότι οι παραπάνω προϋποθέσεις ισχύουν, θα προχωρήσουμε στην αποστολή του νέου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεσαι με τα μεταφορικά έξοδα και την ευθύνη της επιστροφής.

Επιστροφή Προϊόντος

Εφόσον επιθυμείς την επιστροφή του προϊόντος με σκοπό την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνείς μαζί μας για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της μεταφοράς και αφού παραλάβουμε το προϊόν και επιβεβαιώσουμε ότι οι παραπάνω προϋποθέσεις ισχύουν, θα προχωρήσουμε στην μεταφορά των χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεσαι με τα μεταφορικά έξοδα και την ευθύνη της επιστροφής.